ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

  Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό όλοι μας διαπιστώνουμε πως η θωρακισμένη πόρτα που με τόσο κόπο και χρήμα τοποθετήσαμε τελευταία, μόνο ασφάλεια δεν μας παρέχει αφού την ανοίγει και ο πιο απλός διαρρήκτης.

  Τη λύση μας δίνει η OMEGA PLUS που αντικαθιστά το 99% των κλειδαριών που υπάρχουν στις πόρτες ασφαλείας.

 

  Φτιαγμένη ειδικά γι' αυτό το λόγο, είναι 100% απαραβίαστη και η λειτουργία της τόσο αθόρυβη και ομαλή που δε φαίνεται να την εμποδίζει τίποτε αφού και στην περίπτωση σεισμού που οι κάσες σφίγγουν την πόρτα αυτή συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά χωρίς κίνδυνο να μπλοκάρει ή να ‘πηδήξει δόντι' όπως όλες οι άλλες.

  Ακόμη περισσότερη ασφάλεια προσφέρει ο έλεγχος αντιγραφής κλειδιού αφού για να γίνει κάποιο αντίγραφο είναι απαραίτητη η κάρτα που το συνοδεύει!

  Επιπλέον   καινοτομία είναι το ότι στην ουσία είναι τρεις (3) κλειδαριές σε μία!

  Δηλαδή: στην περίπτωση που έχουμε απώλεια ή κλοπή κλειδιού δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε κλειδαριά γιατί χάρη σε ένα έξυπνο σύστημα που διαθέτει, μπορούμε να κάνουμε αλλαγή συνδυασμού απλά τοποθετώντας και γυρνώντας το επιπλέον κλειδί που υπήρχε όταν αγοράσαμε την κλειδαριά.

  Μ' αυτό τον τρόπο καταργούνται όλα τα προηγούμενα κλειδιά και η κλειδαριά πλέον δεν τα αναγνωρίζει.

Αυτή την ενέργεια μπορούμε να την επαναλάβουμε ακόμη μια φορά .

  Στην πραγματικότητα λοιπόν έχουμε αγοράσει όχι μια αλλά τρεις κλειδαριές στο κόστος της μιας και μάλιστα χωρίς επιπλέον φασαρίες και εργασίες! Έτσι απλά!!!